lördag, januari 06, 2007

Ny kärlek
















Någon gång känns det som när jag var 10 och hittade mammas gamla album med Simon & Garfunkel.

Dawn breaks like a bull through the hall,
Never should have called
But my head's to the wall and i'm lonely.

And if you'd 'a took to me like A gull takes to the wind.
Well, i'd 'a jumped from my tree
And i'd a danced like the kind of the eyesores
And the rest of our lives would 'a fared well.

torsdag, januari 04, 2007

Äcklet


Parasiter i verkliga livet är inte så roliga, Tjocka Förortsfrun som snor alla ideer jag har börjar bli lite trist, men annars gillar jag saker som är äckliga på det där überäckliga sättet som parasiter är.
I alla fall undrar jag lite varför jag njuter av att äcklas. Stora äckliga flugor lägger ägg i dom fina kossorna och jag tycker det är så äckligt att jag slår över en liten stund, men sen vill jag ju se mer, och då är det små vidriga steklar som suger ur den sista vätskan ur den fina sydamerikanska spindeln som i sin sista döende förvirring istället för att göra ett glänsande, symmetriskt nät istället spinner något äckligt förvridet och dött. Jag äcklas och njuter, precis som jag njöt av De sju knivarna när tjejen får en böld full av spindlar av voodoförtrollningen, eller Jimmy Smits har hela magen full av culebra, ormar. Äckligt äckligt, najs najs.

Om jag åkte på semester till Bolivia och kom hem med en puppa i benet som hon i Hermanssons Värddjuret skulle jag ta livet av mig. Genast, omedelbart. Jag hade inte klarat av att vara Ripley, jag hade hellre tänt eld på mig med en av eldkastarna än att riskera att den där saken satte sig på mig. Varför gillar jag att bli äcklad av såna saker när jag får frispel av ens två sekunder av Dirty Sanchez, Jackass eller att se Bert Karlsson äta semla?
Jag läste häromdan att en vanlig julgran har 210 000 miljoner insekter i sig när man tar hem den. No julgran nästa år. As if jag ens hade nån i år.





tisdag, januari 02, 2007

En gargoile på magen
















Började jag året med att kräkas? Nej det gjorde jag inte. Om vi skall vara petnoga började jag året med att pussa på en tjej, titta på fyrverkerier, vinna vem som kunde sjunga Final Countown bäst, förlora i en massa annat, samt bli biten av en katt. Sen åkte jag svarttaxi. Taxichauffören ville äta lunch med mig någon dag, nu blir jag bortrövad och sodomiserad tänkte jag, men det blev jag inte. Lunch fick han inte heller.

Första dagen på nya året började däremot med att jag mådde illa men inte kräktes samt sov hela dan. Halvsju stapplade jag upp och gjorde pastasås på choritzos. Kanske blir resten av året likadant, man mår illa men kräks inte och det känns som man sover och äter korv mest hela tiden. Värre kunde det vara.

söndag, december 31, 2006

Cinde-fuckin-snowwhite























Inatt drömde jag att jag blev chef och fick 37 000 i lön. Alla hatade mig på jobbet och trodde att jag hade legat med Farbror Bosse för att få jobbet. Sen vaknade jag och såg Beethoven på tevi i sängen. Om 2007 hade börjat skulle jag sagt att det började bra, men det har det ju inte och morgon kommer jag nog att vara bakfull när jag vaknar.


Annars har jag mest tvivel om man kan ha prinsessklänningar när man är 38? Ens på nyårsafton.


Gott nytt bejbs.